Unieke fitcation op een fantastische locatie

Unieke fitcation op een fantastische locatie

Ben je toe aan een break en wat tijd voor jezelf! Even niet de hele dag rennen en vliegen, maar lekker sporten, ontspannen en doen wat je zelf wil. En dat terwijl er ook nog voor je wordt gekookt. Geen deadlines, maar vooral ‘me-time’. Dat klinkt heerlijk toch?

Want laten we eerlijk zijn, we komen in het dagelijks leven vaak te weinig toe aan wat ‘me-time’. We schuiven deze tijd vaak voor ons uit, met als excuus dat we het volgende week vast iets minder druk hebben om tijd aan onszelf te besteden. En voor je het weet, ben je weer een paar maanden rennen en vliegen verder.

Dus gun jezelf eens een weekend weg. Een weekend waarbij je vrij bent om mee te doen met een yogales of lekker uit te slapen. Een weekend waarin je mee kan doen met een fijn booty workout, of lekker een boekje kan lezen. Het maakt eigenlijk niet uit, want het doel is dat jij aan het eind van het weekend opgeladen en ontspannen weer naar huis gaat. Met het gevoel alsof je er een uitgebreide vakantie op hebt zitten en je er weer vol energie tegenaan kan.

En laat ik nou net zo’n weekend organiseren! Met mijn organisatie Just Breathe Body & Mind vakanties ga ik eind oktober op fitcation in Noord Holland. In een prachtige, luxe boerderij die sfeervol en ruim is opgezet. Wil jij mee? Of wil je meer weten over deze unieke fitcation? Kijk dan op de website van Just Breathe Body & Mind vakanties