Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

Eind dit jaar bestaat Marianne Sport&Beweging 10 jaar. Een mooi moment om eens te evalueren en plannen te maken voor de toekomst.

Naast Marianne Sport&Beweging heb ik ook al een tijdje mijn bedrijf My Personal Fitcoach, waar ik heel veel plannen voor had en heb. Maar er was ook veel overlap. Daarom heb ik besloten om deze twee bedrijven samen te voegen en verder te gaan onder de naam My Personal Fitcoach. Want dit dekt de lading een stuk beter als het gaat om alle mogelijkheden die ik aanbied.

Nu stond alles gepland voor einde van dit jaar, maar alles loopt nu anders. Dat betekent dat ik mijn plannen heb aangepast en nu al aan de slag ben gegaan met deze rebranding.
De komende tijd bestaan Marianne Sport&Beweging en My Personal Fitcoach nog naast elkaar, maar tegen het einde van het jaar zal het alleen nog My Personal Fitcoach zijn.

En wat betekent dat voor jou? Naast een andere stijl, blijven de mogelijkheden hetzelfde. En er komt nog meer bij…..zo komen er meer e-books, komt er een Youtube kanaal, en meer mogelijkheden voor online begeleiding. En op de Facebook pagina van My Personal Fitcoach vind je de komende tijd ook veel tips voor workouts en oefeningen die je thuis kan doen. Dus….stay tuned!

Voor nu kun je het eerste e-book gratis downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief op de website van My Personal Fitcoach.