06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Over Marianne Sport & Beweging

Over Marianne Sport & Beweging

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Marianne Honkoop en ik werk vanaf 2006 in de sportwereld. In 2010 ben ik mijn eigen bedrijf, Marianne Sport & Beweging, begonnen.

Vroeger was ik altijd al heel erg sportief. En na jaren lessen te hebben gevolgd op de sportschool vond ik het tijd om zelf een opleiding te gaan volgen. Gewoon uit interesse en nog niet met het concrete plan om ook daadwerkelijk les te gaan geven. Maar ik vond, en vind, het ontzettend leuk om voor een groep te staan. Om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze zich fit en energiek voelen.

Vanuit mijn eerste sportopleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en vooral de laatste jaren ben ik mijzelf steeds meer gaan specialiseren in krachttraining en voeding en sportvoeding. Maar ook in het bewegen met klachten. Waar de fysiotherapeut stopt, daar ga ik verder. En het geeft een enorme voldoening om mensen met klachten weer in beweging te krijgen, zodat ze uiteindelijk zelf weer kunnen sporten. Maar ook voor mensen zonder klachten leg ik in mijn trainingen en lessen de nadruk op de juiste techniek, een goede uitvoering van de oefeningen en goede begeleiding. Zo kunnen klanten blessurevrij sporten. Daarnaast zijn mijn lessen laagdrempelig, omdat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze gezond gaan eten en leven. Hoe? Door mensen te laten zien hoe het is om gezond, fit en energiek door het leven te gaan. Maar vooral ook door ze op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport, beweging, een gezonde leefstijl en gezonde voeding. Door dit op een persoonlijke manier te doen en naar het verhaal achter de klant te kijken is het voor iedereen haalbaar om zijn of haar sportieve doelen te bereiken.