06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Happy New You!

Happy New You!

Goede voornemens? Start 2019 dan met een van de Happy New You pakketten om jouw goede voornemens waar te maken! Kies het pakket wat bij jou past en ga in januari van start. Zit het pakket van jouw keuze er niet bij? Kijk dan eens bij mijn Instagram cursus healthy and fit die ook van start gaat in januari!

De pakketten:

Happy New You Quick Start fit pakket voor €189,95 (meest gekozen)

Een online pakket van 8 weken, waarin voeding en training gecombineerd worden. Je ontvangt voedingsadvies en trainingsschema’s op maat en hier ga je zelf mee aan de slag. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. We hebben een keer per week online contact over jouw voortgang en eventuele vragen die je hebt over voeding en training.

Happy New You Food pakket voor €239,95

Heb je je training op orde, maar laat je voeding nog te wensen over? Dan is dit pakket voor jou! Dit pakket bestaat uit voedingsadvies inclusief 10 weken begeleiding. Elke 5 weken hebben we een afspraak via skype van ongeveer 20 minuten om jouw voortgang te bespreken. Daarnaast hebben we wekelijks contact over jouw voortgang via de mail. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. 

Happy New You Elite Pro pakket voor €369,95

Wil je het echt serieus aanpakken met jouw goede voornemens? Kies dan het ‘elite pro’ pakket. Dit is een pakket waarin voeding en training gecombineerd worden (online schema’s en voedingsadvies). Je krijgt daarbij 16 weken online begeleiding. Daarnaast hebben we elke maand een skypesessie om jouw voortgang te bespreken en kun je 24/7 vragen stellen per mail. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen.

Voorwaarden:

Voor de Happy New You pakketten gelden naast de algemene voorwaarden nog de volgende actievoorwaarden:

  • de actieprijzen gelden in de maand december 2018 en januari 2019
  • de pakketten kunnen alleen in januari worden aangeschaft
  • startdatum van alle pakketten is in januari (dit kan dus ook eind januari zijn, als dat beter uitkomt)
  • de pakketten kunnen niet gespreid worden betaald
  • de pakketten kunnen niet tussentijds worden stopgezet

Interesse?

Kies dan nu het pakket van jouw keuze, zodat jij 2019 sportief kan beginnen! Stuur een mail naar info@mariannesportenbeweging.nl met daarin jouw gegevens en jouw pakketkeuze. Dan gaan wij samen aan de slag om goede voornemens om te zetten in actie!