06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil je fitter worden, meer resultaat zien van al het sporten, je energieker voelen, afvallen of aankomen? Ik kan je hierbij helpen. Maar hier heb ik wel 100% commitment van jou nodig. Ik kan je helpen, coachen en adviseren, maar uiteindelijk ben jij degene die beslist wat je met al mijn advies en hulp doet. Ga jij de uitdaging met mij aan?

Ja? Dan bekijk ik je huidige voedingspatroon, ik kijk wat er anders en beter kan en hoe je je voeding goed afstemt op de activiteiten die je onderneemt. En om het makkelijk te maken kan dit online. Er zijn diverse mogelijkheden. Van een eenmalig advies tot advies met meerdere weken begeleiding.

Voedingsadvies zonder coaching:

Je ontvangt een uitgebreid intakeformulier en op basis hiervan ontvang je een document met:

  • De analyse van je huidige voedingspatroon en samenstelling (koolhydraten, eiwitten, vetten)
  • Persoonlijk voedingsadvies, zodat je jouw doel kan gaan bereikenVirtuagym Food iPhone
  • Tips om je voedingspatroon te verbeteren en je leefstijl te verbeteren

Kosten voor een eenmalig advies zijn €59,95

Een eenmalig advies is vooral bedoeld voor mensen die al aardig wat afweten van voeding, maar graag willen checken of ze op de goede weg zijn. Met een eenmalig advies hoor je wat je kunt doen om dat extra stapje te maken. Een eenmalig advies met daarin tips, trucs en aanwijzingen/bijsturingen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Vraag hier jouw voedingsadvies aan

 

Voedingsadvies met coaching:

Heb je niet echt een idee waar je moet beginnen met jouw voeding? Dan is het handig om naast het advies ook te kiezen voor begeleiding. Zo kun je vragen voorleggen en dingen waar je tegenaan loopt bespreken? Je krijgt dus het advies met alles wat erbij hoort, maar ik houd gedurende de weken ook je voortgang bij en beantwoord al je vragen. En ik ben natuurlijk jouw stok achter de deur. Je kunt kiezen voor 4 weken of 8 weken coaching. Liever een pakket met ook nog een aantal afspraken? Dan is het 12 weken pakket voor jou! Dit pakket bestaat uit voedingsadvies inclusief 12 weken begeleiding en 3 skype sessies. Elke 4 weken hebben we een afspraak van ongeveer 20 minuten via skype om jouw voortgang te bespreken. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. En tussendoor kun je vragen stellen via de app.

Het online advies inclusief 4 weken coaching: € 119,95

Het online advies inclusief 8 weken coaching: € 224,95

Het online advies inclusief 3 skype sessies en 12 weken coaching: €259,95

 

Vraag hier jouw voedingsadvies aan

 

Marianne Sport&Beweging is lid van de BGN

Marianne Sport&Beweging is lid van de BGN

 

 

 

 

 

Begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent (Beroepsvereniging Gewichtconsulenten Nederland) wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Via de onderstaande link vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je jou zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Je kunt dit uiteraard altijd navragen bij je zorgverzekeraar. Vergoeding door zorgverzekeraars vindt je hier.