06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Massage

Massages

Bij Marianne Sport & Beweging kun je kiezen uit 2 soorten massage. De diepe weefsel en sportmassage en de Thaise yogamassage.

Diepe weefsel en sportmassage

Diepe Weefsel en Sportmassage laat (professionele) sporters sneller herstellen van blessures en zorgt dat ze gezond blijven. Daarnaast is dit ook de perfecte massage om je immuunsysteem te verbeteren (door het stimuleren van de lymfe beweging, die afval filtert uit witte bloedcellen die tegen bacteriën vechten), stress te verminderen (door het verminderen van het cortisolniveau in je lichaam), gelukkiger te worden (door het verhogen van endorfine, de gelukkige hormoon) en slapeloosheid tegen te gaan (de massage balanceert jouw stemming door de impact op het endocriene systeem).

Deze massage is ook bijzonder effectief bij chronische pijnen, en onder andere stijve nek en bovenrugpijn, lage rugpijn, gespannen beenspieren en pijnlijke schouders.

Thaise yogamassage

Thaise yogamassage, ook wel bekend als traditionele Thaise tempelmassage (Nuad Thai) zorgt voor diepe ontspanning en brengt je weer in balans. Deze traditionele massagevorm kent invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. De Thaise yogamassage is heel anders dan een reguliere westerse massage. Het is afwisselender, dynamischer, er wordt geen olie gebruikt en op een speciale Japanse futon op de grond gegeven. De massage ontvang je met ruim zittende kleding aan. Deze massage is een diepgaande behandeling van het hele lichaam die begint bij je voeten en eindigt bij je hoofd.

Tarieven:

30 minuten     €34,95
45 minuten     €47,50
60 minuten     €58,95

Meer informatie of een behandeling boeken?

Neem dan contact op via info@mariannesportenbeweging.nl of via 06-44810467

De massages worden gegeven bij David Lloyd in Capelle aan den IJssel