06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Online personal training en coaching

Online personal training en coaching

Op zoek naar een personal trainer maar niet de kosten daarvan? Online personal training en coaching bied je deze mogelijkheid. Ik begeleid je online met zowel voeding als training. Training? Ja, online kan ik je ook begeleiden met betrekking tot training. Niet alleen door het maken van een trainingsschema, maar ook door uitleg van de oefeningen door middel van filmpjes en instructies. Zo kun je zelf trainen, maar tegen lagere kosten en op momenten waarop het jou uitkomt.

Waarom kiezen voor online personal training?

Met online personal training ben je niet gebonden aan een regio, de tijd waarop jouw trainer beschikbaar is voor een training en het is bovendien een stuk goedkoper. Maar de kwaliteit blijft natuurlijk! Ik maak namelijk nog steeds jouw schema. Geen standaard schema, maar volledig afgestemd op jouw doelen. En hierbij houd ik natuurlijk rekening met eventuele blessures, tijd die je voor het trainen beschikbaar hebt en welke middelen je tot je beschikking hebt. Dus je kan thuis trainen of in de gym. Wat jij wilt.

Een handig app

Ik werk met Virtuagym, een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps voor training en voeding. Wat betekent dit voor jou?

– Online jouw trainings­ en voedingsschema’s bekijken, aanpassen en bijhouden

– Toegang tot meer dan 2000 voorbeeldoefeningen

– Inzicht in jouw voeding (calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten)

– Meedoen aan uitdagingen

– Lid van een online community

– Voortgang bijhouden

– Eenmaal per week contact met jouw coach (uiterlijk binnen 24 uur heb je een antwoord)

– Je kunt op elk moment starten

Kosten                                                                                                                                                

Je kunt bij online personal training en coaching kiezen voor een abonnement van 3 maanden of een abonnement van 6 maanden.

Voor een abonnement van 3 maanden betaal je totaal €299,95

Voor een abonnement van 6 maanden betaal je in totaal €459,95

De minimale periode voor online coaching is 3 maanden, omdat ik jouw wil begeleiden naar een nieuwe leefstijl die je ook op langere termijn kunt volhouden.