06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Personal training

Personal training

Heb je een doel voor ogen en wil je hier nu eens echt voor gaan? Kies dan voor personal training. Ervaren sporter of beginner. Iedereen kan een goede coach gebruiken. Zo ben je niet jaren bezig om jouw doel te bereiken. Als personal trainer kan ik je helpen om nu eens echt succes te boeken. Samen gaan we jouw doel bereiken. Ga jij de uitdaging met mij aan?

100% commitment:

Als personal trainer ben ik er voor jou! Ik zorg voor 100% commitment van mijn kant en dit verwacht ik ook van jou. Ben je bereid om je 100% in te zetten? Dan gaan wij samen aan de slag om jouw doel waar te maken!

Wil je afvallen? Je conditie verbeteren? Gespierder worden? Ik zorg dat je jouw doel helder krijgt en samen gaan we aan de slag. Zo blijf je gemotiveerd en boek je sneller succes. Daarnaast kijk ik als personal trainer naar het totaalplaatje, dus ook aan voeding en leefstijl wordt aandacht besteed om zo blijvend resultaat te boeken. En daarnaast zorg ik als personal trainer uiteraard voor goede technische begeleiding, zodat jij het trainingsprogramma goed en veilig uitvoert en zonder blessures kan trainen.

Waarom personal training bij Marianne Sport & Beweging?

Bij Marianne Sport & Beweging staat persoonlijke begeleiding voorop. En dat betekent interesse in wie jij bent, wat je doet en wat je wilt bereiken. En met het bereiken van jouw doelen wordt hier rekening mee gehouden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een trainingsprogramma en een voedingsadvies bij jou moet passen. Het moet inpasbaar zijn in jouw dagelijkse leven en ritme. Zo hou je het namelijk vol en blijft het haalbaar. En dit zorgt voor succes op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn. Jij staat centraal.

Daarnaast ben ik NASM internationaal gecertificeerd personal trainer. Dit betekent kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

‘Als personal trainer help ik je om resultaat te bereiken en jouw doelen waar te maken’

Marianne Sport & Beweging biedt jou:

 • Persoonlijke en professionele begeleiding
 • Totaalpakket van training, voeding en coaching
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Leefstijlcoaching voor een verbetering van jouw leefstijl en mindset
 • Gratis gebruik van ‘Virtuagym’: een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps. Dit betekent:
  – Trainings- en voedingsschema’s online beschikbaar
  – Toegang tot 2000+ voorbeeldoefeningen
  – Meedoen aan uitdagingen
  – Voortgang bijhouden
  – Makkelijk op elk moment contact met jouw coach

Locatie:

De trainingen vinden plaats bij David Lloyd in Capelle aan den IJssel of bij Sportingclub De Uitweg in Rotterdam. Voor trainingen op beide locaties geldt dat een lidmaatschap van de betreffende sportschool een vereiste is.

Interesse:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je toch eens weten of personal training iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mariannesportenbeweging.nl