Body en mind weekend Noord-Holland

Body en mind weekend, Noord-Holland

Onder de naam ‘Just Breathe Body en Mind vakanties’ organiseer ik in oktober een heerlijk ontspannen body en mind weekend. Dit weekend vindt plaats van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober in het Noord-Hollandse Schermerhorn. Yoga en pilates wisselen elkaar af tijdens dit weekend. En tussendoor kun je genieten van tijd voor jezelf en natuurlijk van heerlijke, voedzame maaltijden die met zorg en liefde zijn samengesteld.

Rust, ontspanning en heel veel genieten!

Deze mini-vakantie staat in het teken van ontspanning, rust en ruimte voor jezelf. Het weekend is kleinschalig opgezet en de groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen. Je verblijft in een schitterende boerderij, pal aan het water en met een weids uitzicht over het Hollandse polderlandschap.

Je verblijft samen met de andere gasten in een riante (200m2) vrijstaande vakantieboerderij in het Noord-Hollandse Schermerhorn. De boerderij is luxe, sfeervol en gezellig is ingericht en ligt pal aan het water. Vanaf het ruime terras heb je een fantastisch uitzicht over het oer Hollandse polderlandschap. En met zo’n uitzicht kom je al bijna vanzelf tot rust.

Ga jij mee?

Ben je enthousiast geworden over dit weekend? Wacht dan niet te lang met boeken, want de plaatsen zijn beperkt. Boeken doe je via de site van Just Breathe Body & Mind vakanties.