06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Tarieven

Tarieven

(november 2017)

Hieronder staan alle tarieven en mogelijkheden op een rijtje.

 

Personal Training:

30 minuten trainingen:

1 training per week                   €170,- per maand
2 trainingen per week              €320,- per maand
3 trainingen per week              €450,- per maand
4 trainingen per week              €560,- per maand

60 minuten trainingen:

1 training per week                   €250,- per maand
2 trainingen per week              €480,- per maand
3 trainingen per week              €690,- per maand
4 trainingen per week              €880,- per maand

Alle personal training pakketten zijn inclusief voedingsadvies, leefstijlcoaching, trainingsschema op maat, gebruik van de app en online community en de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de community, mail of WhatsApp.

De trainingen worden uitsluitend gegeven bij David Lloyd in Capelle aan den IJssel en bij SportingClub De Uitweg in Rotterdam.

Online Personal Training:

Je kunt bij online personal training en coaching kiezen voor een abonnement van 3 maanden of een abonnement van 6 maanden.

3 maanden abonnement              €69,95 per maand

6 maanden abonnement              €59,95 per maand

Alle online pakketten zijn inclusief voedingsadvies, leefstijlcoaching, trainingsschema op maat, gebruik van de app en online community en de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de community of mail.

Voedingsadvies:

Losse afspraak, 20 minuten         €15,00

Eenmalig advies                            49,95  (eenmalig online advies)

Advies en 4 weken coaching     €84,95  (online voedingsadvies en online coaching, onbeperkt gebruik van de app en mogelijkheid tot het stellen van vragen)

Advies en 8 weken coaching     €119,95  (online voedingsadvies en online coaching, onbeperkt gebruik van de app en mogelijkheid tot het stellen van vragen)

Marianne Sport&Beweging is lid van de BGN

Marianne Sport&Beweging is lid van de BGN

Begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent (Beroepsvereniging Gewichtconsulenten Nederland) wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Via de onderstaande link vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je jou zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Je kunt dit uiteraard altijd navragen bij je zorgverzekeraar. Vergoeding door zorgverzekeraars vindt je hier.