06 - 44 81 04 67 info@mariannesportenbeweging.nl

Happy New You!

Happy New You!

Goede voornemens? Start 2018 dan met een van de Happy New You pakketten om jouw goede voornemens waar te maken! Kies het pakket wat bij jou past en ga in januari van start.

De pakketten:

Happy New You quick start pakket voor €129,95

Een online pakket van 8 weken, waarin voeding en training gecombineerd worden. Je ontvangt voedingsadvies en trainingsschema’s op maat en hier ga je zelf mee aan de slag. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. We hebben online contact over jouw voortgang en eventuele vragen die je hebt over voeding en training.

Happy New You food pakket voor €199,95

Heb je je training op orde, maar laat je voeding nog te wensen over? Dan is dit pakket voor jou! Dit pakket bestaat uit voedingsadvies inclusief 12 weken begeleiding (combinatie van online en offline). Elke 4 weken hebben we een afspraak van ongeveer 20 minuten op de club (David Lloyd Capelle) om jouw voortgang te bespreken. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. En tussendoor kun je vragen stellen via de app.

Happy New You Fit pakket voor €214,95

Dit is een pakket waarin voeding en training gecombineerd worden inclusief 8 weken online begeleiding. Daarnaast hebben we twee keer een personal trainingssessie van een half uur op de club (David Lloyd Capelle). Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. Naast de trainingen kun je tussendoor je vragen kwijt en hebben we online contact over jouw voortgang.

Happy New You Wellness pakket voor €214,95

Dit is een pakket waarin voeding, training en ontspanning gecombineerd worden (online schema’s en voedingsadvies). Je krijgt 8 weken online begeleiding. Daarnaast hebben we twee keer een afspraak van ongeveer 20 minuten op de club om jouw voortgang te bespreken. Verder krijg je bij dit pakket een sportmassage van 45 minuten, zodat je er weer helemaal tegenaan kan! 

Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. Naast de afspraken kun je tussendoor ook je vragen kwijt en hebben we online contact over jouw voortgang.

Happy New You reach your goals pakket voor €299,95

Wil je het echt serieus aanpakken met jouw goede voornemens? Kies dan het ‘reach your goals’ pakket. Dit is een pakket waarin voeding en training gecombineerd worden (online schema’s en voedingsadvies). Je krijgt daarbij 12 weken online begeleiding. Daarnaast hebben we 3 keer een personal trainingssessie van een uur op de club. Je maakt gebruik van mijn online community en de apps die hier bij horen. Naast de trainingen kun je tussendoor ook je vragen kwijt en hebben we online contact over jouw voortgang.

Voorwaarden:

Voor de Happy New You pakketten gelden naast de algemene voorwaarden nog de volgende actievoorwaarden:

  • de actieprijzen gelden in de maand december 2017 en januari 2018
  • de pakketten kunnen alleen in januari worden aangeschaft
  • startdatum van alle pakketten is in januari (dit kan dus ook eind januari zijn, als dat beter uitkomt)
  • de pakketten kunnen niet gespreid worden betaald
  • de pakketten kunnen niet tussentijds worden stopgezet

Interesse?

Kies dan nu het pakket van jouw keuze, zodat jij 2018 sportief kan beginnen! Stuur een mail naar info@mariannesportenbeweging.nl met daarin jouw gegevens en jouw pakketkeuze. Dan gaan wij samen aan de slag om goede voornemens om te zetten in actie!